Over Suzy’s Backyard
 
 
Amsterdamse coverband Suzy's Backyard, compleet met blazers en meerstemmige zang, speelt de leukste hits van de afgelopen 10 jaar. Dus niet alleen oude soul en disco covers, maar ook recente hits waarvan iedereen wel een paar regels kan meezingen!

Suzy's Backyard is een zevenkoppige feestband die sinds 2009 snel de podia in Amsterdam en omstreken verovert met een repertoire van dansbare hits van deze tijd. 

De band is opgericht door jonge muzikanten die allemaal hun strepen in de muziekwereld verdiend hebben, al of niet met een conservatorium achtergrond of met vele jaren ervaring in andere bands. 

De band is opgericht met een gemeenschappelijk doel: het publiek zo snel mogelijk aan het dansen krijgen en een feestavond bezorgen! 
En dan niet alleen met oude soul en disco classics uit de 70's en 80's die al door heel veel andere coverbands gespeeld worden, maar ook juist met recente hits van de afgelopen tien jaar die iedereen kent! 

Dus wil je niet alleen Donna Summer, James Brown, Aretha Franklin, Doobie Brothers, Golden Earring of Wild Cherry? Maar ook Jason Mraz, Amy Winehouse, Justin Timberlake, Waylon, Anouk, Caro Emerald, Bruno Mars en Black Eyed Peas? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Tijdens een spectaculaire geluids- en lichtshow nemen wij je op jouw feest graag mee langs de meest funky, dansbare hits van nu!
 
Anne Wouterlood - Zang
Judith Beuse-Dijkstra - Zang
Harald Miedema - Saxofoon en Zang
Francisco Hazel - Drums
Serge Huguenin - Toetsen 
Lennaert Miedema - Bas
Frank Vergeer - Gitaren
Copyright Suzy’s Backyard 2012
Suzy’s Backyard. Wij spelen de leukste hits van de afgelopen tien jaar.